Кога е необходимо да се свържете с Пътна помощ

По време на път, водачите могат да се сблъскат с какво ли не. Има ситуации, с които могат да се справят сами. Но има и такива, в които намесата на професионалисти е неизбежна. И колкото и смяната на гума да ви се струва като детска игра, когато нямате необходимите инструменти в багажника на автомобила си, вашето спасение е Пътна помощ.

Не са малко и случаите, когато автомобилът спира да се движи и трябва с помощта на друго превозно средство да бъде извозен до сервиз. Отново е най-добре да се доверите на лицензирана фирма, която да ви помогне да осъществите придвижването му.

С какво може да ви бъде полезна една лицензирана фирма за Пътна помощ

Обикновено фирмите, които предлагат пътна помощ, могат да ви бъдат полезни с редица дейности. Ето за какво бихте могли да потърсите някоя от тях, ако се озовете закъсали на пътя по време на шофиране:

  • смяна на гума, ако не разполагате с необходимите за тази дейност инструменти;
  • репатриране на автомобили, претърпели по-сериозна повреда, която не позволява самостоятелното им придвижване;
  • диагностициране на проблема на място и отстраняването му, ако това е възможно;
  • подаване на стартов ток;
  • смяна на масло, филтри и разни водни и маслени маркучи и съединения;
  • доставка на гориво или резервни части и подмяната им на място;
  • придвижване на нов автомобил до КАТ и съдействие при регистрирането му.

Не са малко и случаите, когато автомобил попадне в канавка или в големи снежни преспи през зимните месеци. Тогава също бихте могли да се свържете с екип на пътна помощ, който ще се отзове максимално бързо на повикването ви. Ако се наложи използването на лебедка, за да ви измъкнат от капана, фирмите разполагат с такава.

Пътна помощ БИГ гр. София е денонощно на вашето разположение

Всеизвестен факт е, че никой не е застрахован от повреда на автомобила си по време на движение. И, като че ли авариите се случват все в най-неподходящия момент. А водачите се оказват винаги неподготвени за аварийни ситуации.

Ако и вие се окажете в това неприятно положение, независимо кое време на денонощието е, както и дали е работен или почивен ден, потърсете Пътна помощ БИГ гр. София. За тях няма почивка или празник. Те са на разположение на своите клиенти 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Кои са те и защо да им се доверите? Пътна помощ БИГ гр. София е на разположение на своите клиенти денонощно. Това е мястото, където всеки от тях ще получи коректно отношение, бързина и сигурност на конкурентно ниски цени. Професионален опит и дългогодишен успех са гаранция за добре свършена работа от тяхна страна.

Независимо дали става дума за помощ на пътя, или се нуждаете от репатриране на автомобил, а защо не и платформа под наем – свържете се с екипа, разкажете му от какво се нуждаете и изчакайте тяхната поява при вас, за да ви помогнат.

Продажба на автомобил в удобно за вас време – бързо и лесно

Вярвате ли, че само за ден можете да продадете автомобила си? Дори и да има някоя и друга лека повреда по него. И още нещо – в същия ден да осъществите нотариалното прехвърляне и да получите сумата за него. Напълно възможно е, стига да потърсите съдействието на фирма за изкупуване на автомобили.

Ето и някои от предимствата, които носят тези фирми:

  • спестяват ви времето, което ще се наложи да отделите на всеки кандидат-купувач;
  • съдействат за прехвърлянето при нотариус и още в рамките на същия ден ви изплащат предварително уговорената сума;
  • отстраняване на повреди, ако колата има такива.

В случай, че обмисляте да продадете автомобила си, независимо каква е причината за това, една такава фирма е най-разумния избор. Ще ви спести време, нерви и главоболия, които евентуално ви очакват ежедневно, докато сами успеете да продадете колата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.