Видове обувки, които всеки съвременен мъж трябва да притежава!

Не само жените се нуждаят от напълно подредено чекмедже за обувки (и не само), но и мъжете трябва да гледат на различните видове обувки като на най-важната част от облеклото си. Трябва да притежавате обувки, които да съответстват на събитията в социалния ви календар, и трябва да спрете да зависите от едни и същи два чифта.

За да ви улесним, сме изброили различните видове обувки и техните приложения. НЕОБХОДИМО е да ги притежавате без капка съмнение, ако искате да преминете на следващото ниво в играта си за стил.

Момчета, време е да ги гримирате в мозъка си и да извадите кредитните си карти, за да направите достойна модна инвестиция.

Бели маратонки

Не само Тейлър Суифт се завръща като тенденция от 90-те години, но и този тип обувки се завърнаха както никога преди години!

От модните подиуми до улиците – няма място и гардероб, където те да не властват. Въпреки че са ултрастилни и се поставят далеч нагоре в стилистичната стълбица, огромна част от успеха им сред модата може да се отдаде на тяхната универсалност.

За никого не е непознат фактът, че те могат да се съчетаят с всичко и пак да изглеждат също толкова добре! А сега, за да доразвием тези “съчетания”, ви предлагаме 3 от любимите ни начини да ги носите – така че си записвайте.

Стил на белите маратонки

Никога не можеш да сгрешиш със сини кецове, които отново са ретро тенденция. Съчетайте ги с обикновена бяла тениска и бели маратонки за най-добрата визия на “готино момче”. Завършете със слънчеви очила със сини оттенъци!

Извадете от гардероба любимата си памучна риза, която не е предназначена за работа, а за разпускане. Съчетайте я с ниски панталони, които са стеснени, и оставете само едната страна на ризата прибрана. Завършете с бели маратонки.

За да изглеждате най-небрежно от всички, изберете шапка и основна бяла тениска. Съчетайте я с ленени панталони и бели маратонки!

Цветни маратонки

Да, белите мъжки маратонки са склонни да се съчетават с всичко и това е тяхната суперсила. Но ако знаете как да направите своя външен вид с този тип обувки, т.е. с цветни маратонки, е, вие сте победител!

Да накарате избрания от вас цвят маратонки да се съчетае с облеклото ви е трик, който не са много тези, които могат да овладеят. И тъй като цветовото съчетаване вече е тенденция, цветните маратонки са ключовият елемент, за да се справите и да вдигнете летвата високо.

Ако се чудите откъде да започнете, прочетете по-долу 3 начина за носене на цветни маратонки с обикновено облекло.

Стилове на цветните маратонки

За да изглеждате вдъхновени от уличния стил, съчетайте цветните си маратонки с анцуг в същия нюанс. За да добавите допълнителна текстура и ефект, носете със себе си шарена чанта.

Който казва, че черното не е цвят, ние сме против. Когато се съмнявате, просто изберете комбинация от черно и сиво. Съчетайте чифт сиви къси панталони с черна тениска и ще бъдете готови. Направете малко сянка с чифт елегантни слънчеви очила!

Можете да носите и цветни маратонки с ретро вдъхновение. В съчетание с класическа бяла тениска, тесни дънки и червени кецове. Завържете карирана риза около талията си за повече блясък!

Мокасини

Нима всички не искаме такива видове обувки, които не е нужно да се обуват с връзки или да се суетят всеки път, когато трябва да излезем? Точно тук влизат мокасините със своята лесна за обуване характеристика. Единственото, за което трябва да се притеснявате при мокасините, е да се уверите, че сте избрали правилния размер за себе си.

Мокасините могат да се носят както в офиса, така и на партита. Подобно на маратонките, мокасините също са универсални, но в различен контекст. Макар че не могат да се съчетаят с всичко в гардероба ви, те могат да се носят за всеки повод в календара ви – от сватби до партита, а също и за работа!

Източник: https://kapere.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.