Вижте новите тенденции за обзавеждане през 2020г

За да сме горди собственици на модерен дом си струва да се съобразим с актуалните модни тенденции.Избран е цветът, който ще определя тенденциите през следващите 12 месеца в интериорния дизайн, а именно най-красивите нюанси на ”СИНЬОТО”.

Синя Хармония

Това е инициатива на ”Оргахим”, която се провежда за 5та година и дава възможност на професионалистите за работа с цветовете.В редица проучвания синьото е цветът, който най-често се свързва с хармония.Синият цвят изразява характер, смелост и увереност.

Актуално

Правоъгълни, квадратни и линейно оформление е с достатъчно площ се превръщат е най-актуалните кухненски помещения.Белият цвят е необходим за всяко помещение, което дава гаранция за светлина, свежест и пространство и остава от най предпочитаните цветове за 2020г.

Кухненски модули и уреди

Красиви шкафове със съвременен дизайн, различни големини и уреди за вграждане ще придат на помещението едностилен и модерен интерирор.

Кухненски остров

За една модерна кухня, която ще привлече внимание и няма да остане незабелязана е поставянето на ”остров” в централната част на помещението.Разбира се това коства голяма площ, но дизайнерите предлагат варианти за поставянето и в по-малки помещения.

Мебели

Залага се на естествени материали, завръщат се класическите мебели с меки ръбове, а не както последните години със строги и прави форми.

Всекидневна (хол)

Това е помещението, което е отражение на нашият вътрешен свят.Мястото, където приемаме приятели, прекарваме време със семейството или просто си почиваме пред телевизора.Изборът на диван и фотьойли ще ви даде спокойствие и комфорт през идната година.Светлите и топли цветове, правилната подредба на мебелите ще направи вашата всекидневна да изглежда много стилно и комфортно.

Модерно

За да изглежда едно помещение страхотно и модерно, то през 2020г може спокойно да се заложи на технологии от следващо поколение, така наречената фалшива камина, която няма да ви позволи да замръзнете през студените зимни дни, а в същото време и модерни през горещите месеци.

Текстил и блясък

За постигане на интериорен уют и топла атмосфера смело може да заложим на декоративните възглавници, големи плетени одеяла и пухкави вълнени килими, комбинирани в различни шарки и текстури помежду си. Металът остава доминиращ и през тази година, той може да присъства в интериора по формата на аксесоари, осветителни тела или дори дръжки на мебели и врати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.