Каква помощ може да ни окаже Пътна помощ?

Всекидневно се случват всякакви нещо по пътищата у нас и трябва да има някаква институция или в случая компания, която да оказва помощ на пострадалите коли и пътници. Работата на копмпанията за Пътна помощ е да оказва навременна и адекватна помощ на автомобилите, които са закъсали, катастрофирали или са се повредили на пътя чрез различни методи. В тази статия ще научите с какво може да ви бъде помогнато, ако потърсите услугите на Пътна помощ.

Доставка на различни консумативи на закъсали шофьори

Няма шофьор, който да не е тръгвал на път с малко гориво и да си е казвал- “ще стигне”. Случват се и моменти, когато горивото не стига и се налага да търсите помощ от някого за доставката на такова. В такъв случай може да се обадите на пътна помощ като те по най-бърз начин ще дойдат при вас и ще заредят колата ви, така че да може да стигнете до крайната точка.

При загуба на масло или пък при прегряването на колата по време на път също може да потърсите пътна помощ, за да ви бъде доставено масло или пък друго нещо, което сипвате в колата си. При по тежки случаи може да се наложи да бъде направена доставка и на хранителни продукти и неща за оцеляване, но това не е честа практика.

Поправка на вашата кола на място

Повечето повреди, които се случват на пътя могат да бъдат отстранени веднага и на място. Поправката на място е предимство за всеки един шофьор, който иска да стигне до заветното място навреме. Когато се обадите на телефона на пътна помощ трябва да кажете къде се намирате и каква е повредата по автомобила. Ще ви бъде върнат отговор с това до колко време трябва да дойде екипа на пътна помощ и колко пари ще ви струва поправката (горе-долу).

Ако ви се каже, че всичко може да бъде поправено на място, то не е препоръчително да искате поправка в сервиз, защото това ще ви струва по скъпо. Към поправката на място спада и смяната на спукана гума, смяната на повредена част, която пречи на шофирането.

Репатриране на катастрофирал или пък закъсал автомобил

Репатрирането на пострадал автомобил е една от най-търсените услуги при компаниите за пътна помощ. Репатриране е нужно при случила се катастрофа или по-тежка повреда, която няма възможност да се поправи на място.

Може да бъдете репатрирани до сервиза на пътната помощ, до сервиз избран от вас или пък до адрес, който вие си пожелаете. Тази услуга е създадена за пълното удобство на шофьора, защото се знае, че спокойствието и удобството е на първо място.

Важно е да знаете, че когато закъсате на пътя трябва да запазите спокойствие и да потърсите адекватна помощ. Потърсете компания за пътна помощ и се оставете в техните ръце, защото те ще бъдат винаги на ниво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.