Как да живееш по-дълго

Пътят към вечния живот не трябва да бъде кошмарен.Чети внимателно и скоро ще се чувстваш и изглеждаш отлично.

Менталните проблеми имат физически решения.

Нивото на самоубийства в ЕС е повод за притеснение ,защото в някой от страните това е основна причина за смъртността на мъжете под 50. Хубаво е да се знае ,че освен чрез ”Антидепресанти” можеш да разкараш депресията и тревогата и по друг начин и по конкретно с ”Йога”.

Дълголетие чрез практикуване на Йога

Йога упражненията например са чудесен начин да работиш върху съзнанието си ,както се казва ” Йога за душата ти “Редовното практикуване на йога гарантира по-здраво тяло и по остър ум.

Ако годините вече започват да ви личат имате нужда от мощна доза желязо, за целта , след като вече сте започнали редовни тренировки ,независимо от типа спорт ,който предпочитате вие трябва да градите сила и енергия за по-дълъг живот.

Мъжете започват да губят сила ,след като навършат 40 години и по 4% на всяка следваща година ,проблемът е в загубата на мускулна сила ,а не маса ,тъй като качеството на мускулите намалява, за това е по добре да се правят тренировки за сила ,така ще се увеличи и възможността и на по сериозна възраст да бъдете физически активни. Казват , че големите тежести помагат да бъдеш силен дори и на 70 години.

Фитнес тренировки удължават живота и здравето

И все пак като говорим за здраве накрая всичко опира до правилното хранене. Всеки човек иска тялото му и нещата , които обича ,да останат здрави възможно най-дълго време. Ключът за това е добрата поддръжка.

Здравословно и разнообразно хранене за дълголетие

По темата относно правилно и здравословно  хранене може да се напише доста, но предпочитаме това да го направите вие, за да докажете на самите себе си ,че имате интерес и стимул да подобрите начина на своето ежедневие ,а с него и удължаването на своя безценен живот.

Прочетете още интересни новини в Горда България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.