Колко голям телевизор да си купим

В последно време става все по-трудно на обикновените потребители да се ориентират с покупките на пазара за техника. Например избора на телевизор ви се струва лесен, защото просто отваряте някой онлайн магазин и започвате да разглеждате различни модели телевизори и си избирате този, който ви допада най-много, но не е така, защото шанса да сгрешите при избора си е голям.
Вероятно вие, както и повечето хора, мислите, че колкото по-голям е телевизора, толкова по-добре. В това донякъде има доза истина, но все пак ви съветваме да се доверите на следното правило: когато застанете пред някой телевизор, най-важното е вие да виждате добре и да не натоварвате очите си.

Малки и средни размери телевизори:

Малките телевизори с плосък екран са идеалният размер за вашата спалня или кухня. Ако искате да си закупите телевизор за още по-малки места като тавански стаи, каравани или лодки, то вие може да си купите телевизор с 12-ватово захранване и с размери от 22 до 32 инча.Средните размери телевизори от 26 до 38 инча са идеални за голяма спалня или по-малък хол/всекидневна.

Телевизори с голям екран:

За пълнпоценно изживяване при гледане в средна по размер дневна или спалня, с идеално разстояние за гледане на телевизия от 2 до 2,5 метра, Ви е необходим телевизор с поне 39 инча екрана. Ако искате да имате домашно кино се изисква по-голям телевизор, като за разстояния за гледане над 3 метра, минималният препоръчителен телевизор е с размер на екрана над 51 инча.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.