Колко голям телевизор да си купим

В последно време става все по-трудно на обикновените потребители да се ориентират с покупките на пазара за техника. Например избора на телевизор ви се струва лесен, защото просто отваряте някой онлайн магазин и започвате да разглеждате различни модели телевизори и си избирате този, който ви допада най-много, но не е така, защото шанса да сгрешите при избора си е голям.
Вероятно вие, както и повечето хора, мислите, че колкото по-голям е телевизора, толкова по-добре. В това донякъде има доза истина, но все пак ви съветваме да се доверите на следното правило: когато застанете пред някой телевизор, най-важното е вие да виждате добре и да не натоварвате очите си.

Малки и средни размери телевизори:

Малките телевизори с плосък екран са идеалният размер за вашата спалня или кухня. Ако искате да си закупите телевизор за още по-малки места като тавански стаи, каравани или лодки, то вие може да си купите телевизор с 12-ватово захранване и с размери от 22 до 32 инча.Средните размери телевизори от 26 до 38 инча са идеални за голяма спалня или по-малък хол/всекидневна.

Телевизори с голям екран:

За пълнпоценно изживяване при гледане в средна по размер дневна или спалня, с идеално разстояние за гледане на телевизия от 2 до 2,5 метра, Ви е необходим телевизор с поне 39 инча екрана. Ако искате да имате домашно кино се изисква по-голям телевизор, като за разстояния за гледане над 3 метра, минималният препоръчителен телевизор е с размер на екрана над 51 инча.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.