5 умни джаджи за възрастни

В тази статия ще видите 5 интересни, умни и полезни джаджички, които ще улеснят ежедневието на възрастните хора.

Търсачка на ключове:

Тази джджа ще ви помогне да откриете вашите ключове, дистанционни, портмонета, очила и други вещи, които често се загубват за известно време и трудно се намират. Само чрез натискането на един бутон, вие ще се ориентирате по звука, който ще ви отведе до загубената вещ.

търсачка на ключове
key finder

Говорещ часовник:

Този уред е предназначен, когато имате честа загуба на памет. Тази ситема ще ви напомня чрез глас за времето за пиене на лекарства и други ежедневни задачи.

говорещ часовник

Evermind:

Тази система ще осигури спокойствието на възрастните хора, които живеят сами и се нуждаят от допълнителна подкрепа.
Чрез системата може сутрин да се включат уреди като кафе машината, която да ви направи кафе, също така може да настроите за по-късно гледане любимото си телевизионно шоу.

ТВ уши:

Тази телевизионна джаджа позволява на възрастните да чуят ясно диалога, като по това време елиминират оплакванията от високия звук на телевизията. Устройството се поставя и увеличава по лесен начин до необходимото. Сложете край на войната със степента на ТВ звука.

Ring Ring Video Doorbell 2:

Тази джаджа идва с регулируеми сензори за движение. Когато някой задейства сензорите за движение или натиска звънеца на вратата се изпраща сигнал до собственика на устройството. Можете да виждате, чувате и говорите с лицето на вашата врата от всяка точка на света чрез телефон, таблет или лаптоп.

Ring Ring Video Doorbell 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.