Топ приложения за мобилни устройства

Пазарът на мобилни проложения се разраства неимоверно и това е напълно естествено.Самртфоните са предпочитани пред компютрите, тъй като едно мобилно приложение може да достави информация директно на телефона и в същото време да предложи по вдъхновяващо визуално преживяване. Най-успешните приложения помагат на потребителите да разрешат конкретен проблем.Визията на приложението е много важна за да успее да грабне вниманието на своите потребилтели.

Facebook

Няма онлайн потребител, който да не е чувал за facebook. Мнозина от нас вече са потребители на приложението от години. Това е една от най-бързо разрастващи се социални мрежи в световен мащаб, която непрекъснато подобрява своята политика за защита на личните данни за да могат потребителите да бъдат по-спокойни докато използват приложението.

Instagram

Услуга продобиваща бърза популярност, която служи за споделяне на снимки и кратки видеа. Типът на сайта е комерсиален и регистрацията е задължитена. Instagram е създадено пре 2010г , като безплатно мобилно приложение и закупено от facebook през 2012г за 1 милиард долара и акции.

Viber

Приложение позволяващо безплатни разговори пре Wi Fi, 3G, 4G. Чрез него може да се изпращат текстови съобщения, аудио и видео съобщения както и картинки. Достъпен е на 29 езика и е една от най-добрите програми за комуникация на големи разстояния. Може да бъде инсталирано както на мобилен телефон така и на компютър. Много от нас го предпочитат поради спестяването на значителни суми в разговори пред мобилните оператори, достатъчно е само да имате достъп до интернет и всичко останало е абсолютно безплатно.

Google play магазин

Посредством Google play може да изтегляте приложения, игри и дигитални съдържания за устройството си. То е предварително инсталирано на устройства с Андроид. Приложението е създадено така че да се използва на устройства с Андроид и не може да се инсталира на компютри с Widnows или MAC.

LinkedIn

Онлайн социална мрежа за търсене и намиране на делови контакти. Основана и пусната в употреба през 2003г. Дава възможност на регистрираните потребители да създават списък от работни контакти. Абонатите на LinkedIn могат да използват списъка си от контакти за различни цели като някои от тях са търсене на хора и компании, публикации за работни места.

Ясно е че социалните мрежи имат предимства, никога до сега не е било толкова лесно поддържането на връзка с другите. Също така има и своите недостатъци като например разговора лице в лице в който можеш да видиш изражението и да чуеш гласа на събеседника си. Често липсват чувства и лесно могат да станат недоразумения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.