Най-грозните коли

Както има достойни претенденти за най-хубавите коли, така и претенденти за тази класация за най-грозните коли не липсват! Да се определят най-грозните не е лесна задача, защото субективните мнения на всеки човек са различни, както и разбиранията им за предимства и недостатъци.

За да бъде сведено гласуването до минимум, хората които са напрали проучването са предоставили на своите гласоподаватели 18 коли, които са били оценявани по своята грозота, трошливост и калпаво пътно поведение. Гласът си са дали около 4 800 души.
Ето и кои са най-грозните автомобили:

REVA G-Wiz

Това е малък, микро електрически автомобил, който е създаден от индийски производител в периода 2001 – 2012 година, като към края на 2013 година има над 4600 продадени автомобила в 26 държави.

REVA G-Wiz

Austin Allegro

Това е малък семеен автомобил, който се е произвеждал в периода 1973-1982 година. В почти десет годишната си производствена дейност, компанията на Остин произвежда над 642 хиляди автомобила, като по-голямата част е продадена на родния пазар в САЩ.

Austin Allegro

Chrysler PT Cruiser Convertible

Ето още един малък семеен автомобил, който се е произвеждал и продавал в международен план от Крайслер в два модела- пет врати хечбек (2000-2010 година) и две врати кабриолет (2005-2008 година). Според мнозина със своята външност колата напомня на 30-те години на миналия век.

Chrysler PT Cruiser Convertible

SsangYong Rodius

Тази кола се произвежда в Южна Корея от 2004 година и продължава до сега. Колата се продава в различни варианти със 7, 9, 11 места (3 или 4 реда), като е налична и 5-местна версия в Хонконг. Седалките на тази кола могат да бъдат сгъвани и конфигурирани като маси.

SsangYong Rodius

Alfa Romeo Arna

Tова е кола произвеждана в периода 1983-1987 година от италианската марка Alfa Romeo Nissan Autoveicoli SpA. Компанията е основана на девети октомври 1980 година. От този вид коли са произведени малко над 53 хиляди бройки, като има два модела- три врати хечбек и пет врати хечбек.

Alfa Romeo Arna

Rover CityRover

Това е супермини автомобил, който се е произвеждал в периода 2003-2005 година, като лошото качество на шофиране с колата и високата цена не се понасят добре от потребителите и така компанията фалира през средата на 2005 година. Този вид автомобил се е предлагал с пет врати хечбек.

Rover CityRover

Morris Marina

Този автомобил е произвеждан от компанията Остин-Морис през 1971-1980 година. Автомобилът се е произвеждал в три варианта- две врати, три врати и пет врати хечбек.

Morris Marina 1980

Reliant Robin

Тази кола се отличава коренно от другите, като има три, а не четири колела. Тя се е произвеждала на три периода: 1973-1981 година, 1989-2001 година и 2001-2002 година. “Reliant Robin” е вторият по популярност автомобил от фибростъкло в света, а “Reliant” е е вторият по големина производител на коли във Великобритания за известно време.

Reliant Robin

FSO Polonez

Този автомобил пък се е произвеждал в сътрудничество с Фиат в две различни държави- Полша и Египет. Производствения процес се е провеждал в интервала 1978-2002 година:
1988-2003 (пикап), 1983-1992 (Египет), 1990-1995 (Китай).

FSO Polonez

Vauxhall/Opel Frontera

Тази кола заема последното място в класацията… Тя е произвеждана от 1991 да 2004 година. Води се клас ВАН и има две версии на каросерията- комби и кабриолет.

Vauxhall/Opel Frontera

Като се има в предвид, е тези коли не са едни от най-устойчивите на пътя и по някои показатели са доста трошливи, често ще се стига до обаждане до пътна помощ, за да им бъде оказана помощ.

!!!Не забравяйте, че колите в тази класация не са избирани само по външен вид, а и по характеристики, издръжливот и стабилност на пътя!!!

Ако сте решили че и вашият автомобил вече не ви харесва може да го продадете бързо и лесно на фирма за изкупуване на автомобили в София

Ако се наложи да използвате пътна помощ в София и страната ви препоръчваме качествена и сигурна фирма за репатриране Пътна помощ Биг-гр. София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.