Може ли да бъде полезна пътната помощ?

Полезна ли е пътната помощ в България или пък няма полза от тази услуга е въпрос, който доста често поражда спорове между хората. Някои хора твърдят, че всичко по колата може да бъде поправено от всеки шофьор и няма нужда от пътна помощ, която да ви се притече на помощ.

Други пък смятат, че услугите на пътна помощ биха били в помощ на всеки, който е закъсал, в която и да е точка на България. Всеки има право на свое собствено мнение, но ние в тази статия ще ви покаже с няколко примера, че от услугите на пътна помощ има много плюсове и малко минуси.

Нека започнем с това, че сте тръгнали на път за град, който досега не сте посещавали и докато пътувате се случи повреда по колата, която не ви позволява да продължите пътя си. В такъв момент, ако сте по-опитен шофьор може и да се оправите със ситуацията, но това не важи с пълна сила за начинаещите шофьори, които са взели книжката си скоро.

Пътна помощ може да ви помогне със стотици видове услуги. Ето и някои от тях:

  • подаване на ток с висококачествени кабели и без риск за акумулатора ви
  • Подаване на ток
  • смяна на спукана гума
  • репатриране на катастрофирал или повреден автомобил
  • репатриране на нерегистрирано МПС до КАТ
  • доставка на гориво
  • извозване на пътници
  • подмяна на повредена част по автомобила
  • доставка на провизии при настъпили екстремни условия
  • помощ при намирането на сервиз за поправката на колата

Може ли пътна помощ да работи извън рамките на даден град?

Екипите на пътна помощ могат да дойдат при вас, където и да се намирате в България. Точно това е големият плюс при този вид компании. Цените за отзоваване на точка извън населено място са малко по-скъпи, като на всеки изминат километър се заплаща такса.

Цените за останалите услуги не се променят според това къде се намирате и колко далеч е това. Пътна помощ ви дава сигурност, на която може да разчитате по всяко време на денонощието.

Как да потърсим услугите на пътна помощ?

Може да потърсите пътна помощ само като се обадите на телефона на самата компания. Човек ще ви вдигне телефона и ще ви изслуша за всичко, което има да кажете.

Когато се обадите трябва да кажете вашите имена, какъв е възникналият проблем с автомобила, от какво имате нужда и къде се намирате. Като обратна връзка ще получите информация с това колко би ви струвало всичко това, до колко време ще има екип при вас и с какво ще може да ви се помогне.

За вашите нужди:

Ако имате нужда от помощ на пътя, то вие може да потърсите услугите на пътна помощ. Екип ще дойде при вас и ще ви помогне с решаването на всички проблеми и повреди по автомобила ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.