Услуги, предлагани от пътна помощ

Услугите на пътна помощ са насочени изцяло към това да създадат една сигурна атмосфера на всички шофьори в България. В тази статия ще научите няколко неща относно предлаганите услуги от екипите на пътна помощ.

Как става подаването на ток и колко време отнема?

Подаването на ток може да се случи навсякъде стига да има поне един работещ автомобил, от който да се вземе ток. Самото подаване на ток става чрез кабели, които да предадат тока от работещият към автомобилът, който не иска да запали.

Може би си мислите, че самото подаване отнема доста време, но това не е така. В някои случаи този процес може да отнеме от 5 до 10 минути в зависимост от големината на акумулатора и от това колко изтощен е той. Има и случаи, когато подаването може да отнеме и повече от 10 минути, но това не означава, че има проблем в акумулатора на автомобила.

Кога може да бъдете репатрирани и колко ще струва?

За тези, които не знаят какво точно е репатрирането можем да кажем, че това е извозването на повреден или пък катастрофирал автомобил до някъде, където да бъде поправен или пък продаден. Може да поискате и репатриране на автомобил, който не е регистриран да бъде закаран до КАТ за регистрация. Репатриране може да бъде извършено и от чужбина в посока България, но това е по-скъпа услуга и се извършва по-рядко, но това не означава, че екип на пътна помощ няма готовност да извърши тази услуга.

Репатрирането в рамките на нашата държава може да бъде направено до адрес на клиента, до сервиз на пътна помощ или пък до сервиз, който е бил избран от пострадалият шофьор. Тази услуга е в голяма помощ на всички шофьори, тъй като те знаят, че във всеки един момент имат хора зад гърба си, които да помогнат в “напечените” и трудни ситуации. Също така, това е и една от най-често търсените услуги във всеки един град.

Какво да правим при повреда на пътя?

Най-често случващите се повреди се случват, когато най-малко очакваме и почти винаги на пътя. Не всеки шофьор е подготвен за всяка повреда и в тези случаи е нужно да потърсите услугите на пътна помощ София. Има няколко варианта за шофьорите, когато се случи повреда на пътя, която не позволява да продължат пътя си.

Първият вариант е поправка на място на автомобила. Този вариант е най-често избиран, тъй като всеки би искал да стигне там където е тръгнал, навреме! Вторият вариант е да бъдете закарани в сервиз, където да бъде поправен автомобила и след това да продължите пътя си. Третият вариант е да бъдете репатриране до вашият дом и да поправите автомобила си, когато можете и имате възможност. Всичко това може да бъде извършено за всякакъв вид МПС-та и без значение от вашето местоположение.

Поправка на автомобил в сервиз на пътна помощ

Тук има няколко неща, които е добре да се знаят от всички шофьори, за да бъдат наясно с предлаганите услуги на пътна помощ София.

Ако не сте от града и се наложи да чакате повече от 24 часа за поправката на вашата кола, то пътна помощ ще ви помогне да намерите хотел, мотел, хостел или къща за гости, където да отседнете и да изчакате ремонта. Това от своя страна е огромен плюс за пострадалият, защото няма нужда да се връща в града, от който идва.

Сервизните услуги на пътна помощ могат да бъдат използвани по всяко време и от всеки. Това ще рече, че няма нужда да сте били репатрирани от екип, за да ви бъде оказана помощ от служителите на сервизите за поправка на автомобили!

Не разчитайте на случайността, а знайте, че пътна помощ е плътно зад вас и ще помогне по всяко време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.