Подаване на ток от пътна помощ

Никой не знае какво може да му се случи на пътя докато шофира или пък какво може да стане с автомобила му преди важно пътуване. Точно затова вие може да се доверите на пътна помощ, която може да ви помогне със всеки един проблем на пътя. В тази статия ще научите малко повече за подаването на ток от страна на пътна помощ. Какви са цените, кога може да използвате тази услуга и дали е полезна за вас и вашият автомобил.

пътна помощ софия

Кога може акумулаторът да остане без ток?

Може би ви се е случвало да не можете да запалите? Нормално е! Има много случаи, при които акумулатора може да остане без ток и да не може да запалите. Ето няколко сценария в следствие, на които не може да запалите:

забравени фарове на колата
  • акумулаторът е изтощен поради това, че не сте ползвали автомобила отдавна;
  • забравили сте да изключите фаровете;
  • забравили сте радиото на колата включено;
  • автомобила ви има консуматор на ток, за който не знаете;
  • акумулаторът ви е за смяна, защото е стар;

За колко време се подава ток от пътна помощ?

Обикновено подаване на ток от страна на пътна помощ става на момента. Има обаче и някои случаи, при които трябва да се изчака известно време. Това е така поради наличието на повечко електроника в автомобила, което може да отнеме около 10-15-20 минути. Съветваме ви да изчакате колкото трябва без да бързате, за да може акумулатора да се зареди напълно.

време за подаване на ток от пътна помощ

Какви са цените за подаване на ток от пътна помощ?

Цените за подаване на ток в рамките на даден град са фиксирани. 30 лева е цената за подаване на ток със кабели на компанията за пътна помощ, като на всеки един изминат километър в самия град се заплаща по един лев.

ниски цени на пътна помощ

Цените не са високи и може да се доверите по всяко време на тази услуга. Когато няма кой да ви помогне, то вие ще трябва да потърсите пътна помощ.

Защо да изберете точно пътна помощ за тази услуга?

Много “разбирачи” биха ви казали, че подаването на ток е лесна работа и няма смисъл да заплащате за тази услуга, но това не е така. Всеки по невнимание може да сгреши с нещо и да обърне + и -, което да ви коства много излишни разходи.

Ремонтите вследствие на незнание могат да струват доста. Затова е важно подаването на ток да става от компания за пътна помощ, която знае как да направи всичко. Важно е и да се използват професионални инструменти и кабели за самото подаване. Всички китайски имитации на кабели са опасни поради ред причини като тънка изолация, тънки проводни жици, което може да доведе до бързо нагряване на кабелите.

Като краен съвет можем да ви дадем следното: Когато имате нужда от подаване на ток е хубаво да се доверите на сигурността, която е изключително важна за вашият автомобил. Потърсете професионална компания за пътна помощ, която да извърши подаването на ток без да има място за притеснение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.