10 заведения, които да посетите на 8-и март в София

За женският празник сме ви подготвили списък с десетте заведения, които може да посетите с вашата половинка, майка, баба, семейство или просто сами да се насладите на момента.

Boho-

Изпълнено с хубава зеленина, усмихнат и учтив персонал и аромат на крем с масло, Бохо е вашето заведение, където яйцата Бенедикт си заслужават снимката за Инстаграм!

Cava-

Това заведение е вдъхновено от далечната и слънчева Испания. Това е бар с тапас и вино, който много лесно може да те пренесе в Испания, където хапките не са само апетайзер, а са разнообразно вдъхновение, че като ги комбинирате с правилното вино, ще ви станат любимо меню за всеки ден.

Confetti–

Ресторант в същността на сграда, където шума е нещо много непознато, а на негово място се прокрадват аромати на италиански сладоледи. Разнообразното и апетитно меню подканва всички хора, които работят в центъра на града да дойдат и да опитат от всичко.

Cosmos–

Ако искате да видите резултата от съчетаниемо между фюжън стила и нашите народни традиции и ястия, то има само един начин- да посетите Космос. Там национални ястия са представени чрез модерното, планети летят из тавана, а Валя Балканска се носи с гласа си из цялата зала и ви пренася сякаш в открития космос.

Craft Bistro-

Ако вътре в теб е вече лято, но навън времето все още не позволява да седите из природата, то вие може да посетите Craft Bistro и тяхната страхотна, целогодишна градина. Там се приготвят предимно здравословни ястия, които в комбинация с атмосферата са много приятни.

Made in home-

За някои дами домашният уют е по-приятен от което и да е заведение. Която дама иска да се наслади на този уют, но да не си бъде вкъщи, може да посети Made in home, където умело са пресъздали чувството, че си поседнала у дома с приятелки.

Компанията-

Сгушено в квартал Оборище, изпълнено с нетърпение да посрещне теб и твоята компания, това заведение е известно със своите невероятни брънчове. Също така любителите на силното кафе няма да останат разочаровани, защото кафето там е страхотно.

Щастливото прасе-

Както самото име на заведението подсказва, това е страхотно място за дами, които обичат да си похапват на воля и със сигурност няма да останат разочаровани от коктейлите, които се предлагат тук в комбинация с вкусна храна.

By the way-

Това е още един страхотен бар в сърцето на София, където можеш да опиташ всичко от ароматно кафе с малки и вкусни кроасанчета до изумителни коктейли в комбинация със сандвичи. Обслужването е на доста високо ниво, като момчетата в бара определено знаят как да разсмеят момичетата, докато ги убеждават колко добри и прекрасни същества са те.

Kick’s-

Този бар е скрит от обикновеното човешко око и е чудесното място за забавления и танци, като по случай осми март, всяка година от бара подготвят празнична програма с примерно меню към нея, за да бъдат улеснени максимално посетителите.

Вие преценете към кой вид жени принадлежите и отидете на най-подходящото място за вас!
Надяваме се, че чрез тази статия сме улеснили търсенето, което ви предстоеше за за вашия празник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.