Как се отразява Ковид-19 на спорта

Ковид-19 се отрази на всичко в цял свят! Спорта също бе белязан от вируса и това не се хареса на спортните фенове. Във всяка една държава се отменяха мачове заради заразени спортисти или пък членове на техните щабове.

Посещението на спортни събития

Посещението на футболни, волейболни, баскетболни, тенис мачове и на много други спортове беше преустановено баз да има значение дали те се провеждат навън или в зала.

По този начин хората обичащи спорта са лишени от живата емоция, която могат да изпитат при един вкаран гол или пък при последната направена точка във волейболен мач.

Какво мислят спортистите?

Според много спортисти, присъствието на фенове е голям плюс за тях, защото така те имат мотивация за игра, има кой да ги подкрепя в моментите на трудност. Има и разбира се играчи, които са против но те не са мнозинство.

Дали трябва да се посещават спортни събития или не… оставяме на вас да решите сами за себе си. Ако обичате спорта и имате желание да посетите мач на любимият си отбор или пък на любим играч, то вие може да го направите ако разбира се имате ваксина или пък сертификат за наличие на антитела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.