Места, които можем да наречем интересни

По света има хиляди интересни места където живеят много интересни, странни, добронамерени или не чак толкова добронамерени хора. Сега ще видите някои от тях, в коя държава се намират и колко интересни са те.

Мунар, Индия

Това е малко градче, намиращо се в южна Индия. Може ли да повярвате, че втората по население държава може да има такова градче със малко население скрито в планините където е далеч от столицата и натоварените и замърсени градове. Голяма атракция в това градче са чаените плантации.

Оймякон, Русия

Оймякон е село в Якутия, Русия. Селото има не повече от 500 жители. Чарът на това селце е неговият субарктически климат. През зимата в това село могат да бъдат отчетени температури до минус 71 градуса.

Манакапуру, Бразилия

Манакапуру е община, криеща се в тропическите гори на Амазонка. Тази община е с население от около 100 000 души. Тук интересното е, че Манакапуру е дом на някои от най-популярните аквариумни риби в цял свят.

Полуостров Кейп Йорк, Австралия

Кейп Йорк се счита за един от последните райони на пустинята на Земята. Тук можете да намерите множество видове животни и растения, много от които се срещат само в този регион.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.