Защо трябва да използвате протектор за вашия смартфон

Има много причини, поради които трябва да използвате протектор за вашия смартфон, независимо дали използвате iPhone или телефон с Android. Те включват неща като защита, поверителност и естетика. Например протекторът за екран от закалено стъкло е чудесен вариант да защитите телефона си от надраскване. Друг тип протектори са течните протектори за екрана, които могат да осигурят страхотно ниво на защита, като същевременно предпазват екрана на вашето устройство от драскотини.

Течни протектори за екрана

Течните протектори за екрани за смартфони не са просто добре изглеждащ аксесоар. Те също са чудесен начин да защитите джаджата си от надраскване. Те могат да се прилагат към iPhone, устройства с Android и дори часовници на Apple.

Един от най-евтините начини да защитите своя смартфон е с протектор за екрана. Основната цел на протектора за екран е да защити основното стъкло на вашето устройство. Ако имате скъп смартфон, не искате да рискувате да го изпуснете. Последното нещо, което искате, е спукан екран, което може да възникне поради редица различни причини.

Тези защитни покрития са лесни за поставяне. Те се предлагат в редица стилове и могат да се използват на почти всеки вид смартфон. Много от тях са проектирани да работят на извити екрани и могат да се използват върху очила с предна камера. Те са особено полезни за сгъваеми телефони и други устройства с извити екрани.

Тези протектори се предлагат в различни цветове и дизайни и са изработени от закалено стъкло. Това означава, че те са пет пъти по-здрави от обикновеното стъкло, така че е по-малко вероятно да се счупят, когато случайно изпуснете телефона си.

Защо трябва да използвате протектор за вашия смартфон - течни

Стъклени протектори за екран

Закаленият стъклен протектор за екран е чудесен начин да защитите вашия смартфон от наранявания. Помага ви да предпазите мобилния си телефон от счупване или надраскване от остри предмети. Това също е добър начин да предотвратите разрушаването на качеството на екрана на пръстови отпечатъци и петна от масло.

Закаленият стъклен протектор за екран е направен от издръжлив и дебел материал, който го прави труден за счупване. Освен това изглежда по-добре от стандартния ви екран на мобилен телефон. Лесно се монтира и премахва.

Първото и най-очевидно предимство на протектор за екран от закалено стъкло е, че предлага ясен и ярък дисплей. Той е много по-издръжлив от средния пластмасов протектор за екрана и предотвратява надраскване от монети и метални предмети в джоба ви. Олеофобното покритие на протектор от закалено стъкло отблъсква масла и мръсотия, които иначе биха могли да се размажат по телефона ви.

Скрийн протектори против отблясъци

Протекторите за екран против отблясъци са предназначени да предпазят телефона ви от надраскване и отблясъци. Те са особено полезни за хора, които прекарват много време на ярко осветени места. Тези протектори за екран също могат да помогнат за минимизиране на напрежението на очите.

Има много различни видове екрани против отблясъци, от които да избирате. Тези протектори за екрана могат да бъдат направени от закалено стъкло, пластмаса или дори матово покритие. Материалът, от който е изработен протекторът, оказва голямо влияние върху качеството на екрана.

Някои от най-популярните протектори за екрани са направени от закалено стъкло. Този тип протектор за екран предлага висококачествен и ясен дисплей. Тези протектори за екрана са известни и с антирефлексното си покритие. Тези покрития често се използват в диоптрични очила за намаляване на отблясъците, които могат да бъдат причинени от пряка слънчева светлина.

Някои от по-популярните протектори за екран имат матово покритие. Това улеснява почистването и елиминира петна от стъклото. Тези протектори за екрана обаче могат да бъдат скъпи. Ако искате да получите по-евтина алтернатива, изберете PET пластмасов или TPU протектор на екрана. Тези протектори са евтини и предлагат гладко усещане.

Защо трябва да използвате протектор за вашия смартфон - поверителност

Протектори за поверителност

Протекторите за поверителност на екрана са добър начин да защитите вашия смартфон от удари, драскотини и светлина. Те също са страхотни в защитата на чувствителна информация от любопитни очи. Въпреки това, не всички защитни екрани за поверителност са създадени еднакви.

Изборът на добър протектор за поверителност на екрана изисква известно проучване. Ще искате да се уверите, че вашият избор съответства на съотношението на страните и размера на екрана на вашия телефон. Също така ще искате да обмислите допълнителни функции като покритие против отблясъци и намаляване на синята светлина.

Някои защитни екрани за поверителност са предназначени да намалят синята светлина, излъчвана от вашето устройство, което може да наруши циркадния ви ритъм. Това е особено важно, ако редовно използвате устройството си преди лягане. Може също да се интересувате от продукт с двупосочни функции за поверителност, който ви позволява да гледате екрана, като същевременно не позволява на другите да гледат съдържанието.

Множество различни протектори за смартфони ще откриете в портфолиото на Mlgroup.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.